Ik ga akkoord met het privacybeleid

Onderwijs op de Máximaschool

De Máximaschool is een open school voor christelijk onderwijs. Optimale individuele ontplooiing geldt voor ons als basisbeginsel. Ons onderwijsconcept is helder. Wij spreken kinderen aan op hun cognitieve én creatieve vaardigheden. Uw kind krijgt volop persoonlijke aandacht voor zijn of haar individuele kwaliteiten. Wij nodigen kinderen uit om zelf te ontdekken waar ze goed in zijn. Zo wordt leren aantrekkelijk en leuk! De leerkrachten werken volgens een onderwijsprincipe dat zich richt op de mogelijkheden van uw kind. Daar willen wij samen met u voor staan.

Op de Máximaschool staat het kind centraal.
Ieder kind wordt gestimuleerd om zich te ontwikkelen op eigen wijze.
In een veilige omgeving bieden wij de leerweg die bij hem of haar past.
Zo krijgen kinderen zelfvertrouwen en bereiden wij kinderen voor op de samenleving.

Missie

Het team van de Máximaschool spant zich in om alle kinderen de mogelijkheid te bieden om te leren leren. Door de verschillende leerstijlen van kinderen aandacht te geven en ons te richten op de meervoudige intelligentie willen we ieder kind in staat stellen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van zijn of haar mogelijkheden, vaardigheden en capaciteiten op welk vlak dan ook.

Leren doen, leren denken, leren leren!