10e Nieuwsbrief schooljaar 2019-2020

- 3:  OR/MR Bedankt en afscheid
 - 4:  Geslaagd en Nieuwe leerkrachten
 - 5:  Biebbrief
 - 6:  Impressie van de laatste schooldag!

Afscheid groepen 8

Dag toppers van de Máximaschool!

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is nu aangebroken.

Isabel, Steven, Thomas Aron, Iris, Binks, Ricco, Ayden, Jasmijn, Linde, Danny, Thomas, Ilse, Senne Roan, Tristan, Emily, Sascha, Milan, Joy,  Veerle, Wessel,  Joël, Berit, Rick Jan, Senna, Elisa, Roos, Amara, Seth, Fardau, Dippy, Jelmer, Sofie, Wierd, Britt, Esmee, Mart, Jesper, Sara, Elise, Envar, Niels, Aiden, Zoë, Mila, Ruben, Simon, Demi, Rhodee, Mart, Ellis, Merijn, Aniek, Hiske, Sophia.

Na de zomer wacht een nieuwe stap. Wij wensen jullie heel veel succes en plezier op jullie nieuwe school. Het ga jullie goed en wij we hopen tot ziens! Maar eerst …. 6 weken vakantie!

Schooltijden schooljaar 2020-2021

De schooltijden zijn niet voor alle groepen hetzelfde daarom voor alle duidelijkheid hieronder de schooltijden. 8.25 uur tot 14.00 uur voor de groepen 1 t/m 6 en 8.25 uur toto 14.15 uur voor de groepen 7 en 8.

OR/MR Bedankt en afscheid

De ouders van de ouderraad:

Marjan Annema, Nienke Sikma , Jurrien de Jager, Annet Visser, Hanneke Boersma, Leo Graaf, Pieter Bakker en Vera Kuiken!

Bedankt voor jullie inzet voor kinderen van de Máximaschool. Vandaag zijn jullie druk bezig met de Máxfactor geheel digitaal en Coronaproof. Super!! Daarnaast zijn jullie heel actief om samen met het team een eigen bibliotheek te realiseren.

De oudergeleding van de MR:

Mieke Voerman, Chris Kampen en Klaas Huisma, dank voor het beleidsmatig meedenken. Met name jullie betrokkenheid en het meedenken tijdens de lockdown hebben we erg op prijs gesteld.   Afscheid: De termijn van Mieke Voerman in de MR zit erop. Mieke, dank voor de prettige samenwerking. Vera Kuiken gaat uit de ouderraad omdat haar kind van school gaat. Vera dank voor je inzet bij ontelbare activiteiten op school. Het was TOP!

Geslaagd & Nieuwe leerkrachten: even voorstellen!

Volgend jaar verwelkomen wij twee nieuwe leerkrachten. Het zijn juf Sarah v/d Meulen en juf Janneke Durksz. Zij worden de leerkrachten van groep 4 en vervangen daar juf Sybrig en juf Megan die beide met zwangerschapsverlof gaan. Hieronder stellen zij zich voor.

Janneke Durkz

Hallo, ik ben Janneke Durksz en ik ben 42 jaar. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik al jaren naar tevredenheid in Harlingen. Sinds enkele jaren heb ik een vaste plek binnen de invalpool van PCBO Leeuwarden. Ik heb op veel scholen van PCBO vervangingswerk gedaan. Ook op de Maximaschool heb ik met enige regelmaat gewerkt, o.a. vorig jaar in groep 4.

Als ik niet aan het werk ben op school, zorg ik voor mijn eigen kinderen. Daarnaast vind ik het leuk om lekker te lezen, te tekenen, te knutselen en in mijn tuin te werken.

Vanaf de zomervakantie geef ik op maandag en dinsdag les aan groep 4a, omdat juf Megan nog met zwangerschapsverlof is.  Op de vrijdagen ben ik op school als vliegende keep. Ik heb er zin in. Een fijne vakantie en tot in augustus.

Sarah van der Meulen

Juf Sarah, zo word ik sinds 3 jaar genoemd. 3 jaar geleden ben ik gewisseld van baan en heb ik echt gevonden wat bij mij past. Ik hoor geregeld dat mijn kracht als leerkracht is dat ik kinderen laat zien wie ik ben en ze daarmee hun eigen ik leer ontdekken.

Mijn naam is dus Sarah van der Meulen-Limonard . Samen met mijn man en 3 kinderen van 10, 9 en 3 jaar oud woon ik in Joure. Ik ben gek op voetbal en speel dit dan ook wekelijks. Een potje voetbal, daar mag je mij voor wakker maken ! Ook dansen is een grote hobby. Verder ga ik graag het water op.

Ik heb zin in deze uitdaging en sta te popelen om u en uw kinderen te ontmoeten.

Maar eerst een hele fijne vakantie gewenst, tot in augustus.

Een warme groet, Juf Sarah

Geslaagd Lizzy van Beilen

Lizzy van Beilen, onze LIO-student is, ondanks de beperkingen tijdens de Corona-tijd, gewoon geslaagd. Goed gedaan Lizzy. Je kunt trots zijn!!

Biebbrief nummer 1

Klik op de afbeelding voor een betere weergave

Team van de Máximaschool wenst iedereen een heel fijne, zonnige vakantie.
De school begint weer op maandag 17 augustus.

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Niet iedereen die zich aangemeld heeft ontvangt de Nieuwsbrief. We hebben hier wat technische problemen mee dit jaar. We hebben inmiddels wat instellingen veranderd en hopelijk ontvangt iedereen hem nu wel.

Mocht de Nieuwsbrief niet in uw inbox verschijnen, dan verzoeken wij u eerst om in uw SPAM of Junkbox te kijken. Daar komt de Nieuwsbrief soms terecht. Hier kunt u de afzender als "veilig" accepteren.
Ook kunt u de email adressen: ict@maximaschool.nl en info@maximaschool.nl toevoegen aan uw adresboek.

Komt de brief nog steeds niet aan dan verzoeken we u om een mailtje te sturen naar ict@maximaschool.nl.

De Nieuwsbrief verschijnt ook altijd op de website.

Afmelden Nieuwsbrief

Als u zich wilt afmelden voor de Nieuwsbrief kunt u een mail sturen naar ict@maximaschool.nl.
Vermeld daarin om welk(e) emailadres(sen) het gaat en wij zullen uw adres verwijderen uit de mailing.

De volgende nieuwsbrief verschijnt in het nieuwe schooljaar!