Ik ga akkoord met het privacybeleid

PCBO Leeuwarden e.o

De Máximaschool is één van de scholen van Vereniging voor Protestants Basisonderwijs Leeuwarden en omstreken.

Waar identiteit en kwaliteit elkaar versterken

Onze missie: PCBO Leeuwarden e.o. is een integere aanbieder van primair onderwijs in de gemeenten Leeuwarden en Boarnsterhim. Zij geeft hoogwaardig, innovatief en gedegen onderwijs, vanuit een christelijke identiteit, met aandacht voor de talenten van ieder kind. De organisatie is een betrouwbare partij voor zowel ouders, leerlingen en partners, als voor het personeel. Onderwijs op maat, bereikbaar en toegankelijk, met oprechte aandacht voor ieder kind! De organisatie bestaat uit 14 basischolen op 18 locaties, waar 300 personeelsleden zorg hebben voor ruim 3000 leerlingen. De algehele leiding is in handen van de directeur-bestuurder.

Margaretha de Heerstraat 2
8921 AK Leeuwarden
Website: www.pcboleeuwarden.nl

Lidmaatschap PCBO Leeuwarden e.o.

Als u lid wilt worden van de Vereniging PCBO Leeuwarden e.o. kunt u hier het lidmaatschapsformulier downloaden in PDF. Leden betalen een contributiebedrag dat zij zelf mogen vaststellen (vanaf 10 euro per jaar). Dit formulier kunt u printen en invullen en daarna opsturen of inleveren op school.

Donateur PCBO Leeuwarden e.o.

Naast leden kent de Vereniging ook donateurs. Via hun donaties ondersteunen ze het PCBO financieel. U kunt hier een formulier downladen om donateur te worden van de Vereniging van PCBO Leeuwarden e.o. De minimale donatie bedraagt €10 per jaar.